Stegt lam i kaffe sovs
God opskrift på en mør lammekølle serveret i en lækker cremet kaffe sovs.
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
1time
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
1time
Ingredienser
Instruktioner
  1. Gnid salt og peber på lammet.
  2. Smør sennep ovenpå.
  3. Varm kaffe, fløde, sukker og cognac indtil sukkeret er opløst.
  4. Placer lammet i en bradepande og hæld kaffe blandingen over.
  5. Steg i en forvarmet ovn ved 190 grader i 20 min. Hæld væden over engang imellem.
  6. Skru varmen ned til 150-160 grader og steg indtil den når en temperatur på 58-60grader eller ca. 20 min.
  7. Lad lammet hvile i 15 minutter.
  8. Put væden i en gryde sammen med kylling/hønsefond og kog den op. Kan eventuelt jævnes med en
  9. Server med grøntsager.