Stegt lam i kaffe sovs

God opskrift på en mør lammekølle serveret i en lækker cremet kaffe sovs.

Stegt lam i kaffe sovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
God opskrift på en mør lammekølle serveret i en lækker cremet kaffe sovs.
Servings
4 personer
Cook Time
1 time
Servings
4 personer
Cook Time
1 time
Stegt lam i kaffe sovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
God opskrift på en mør lammekølle serveret i en lækker cremet kaffe sovs.
Servings
4 personer
Cook Time
1 time
Servings
4 personer
Cook Time
1 time
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Gnid salt og peber på lammet.
  2. Smør sennep ovenpå.
  3. Varm kaffe, fløde, sukker og cognac indtil sukkeret er opløst.
  4. Placer lammet i en bradepande og hæld kaffe blandingen over.
  5. Steg i en forvarmet ovn ved 190 grader i 20 min. Hæld væden over engang imellem.
  6. Skru varmen ned til 150-160 grader og steg indtil den når en temperatur på 58-60grader eller ca. 20 min.
  7. Lad lammet hvile i 15 minutter.
  8. Put væden i en gryde sammen med kylling/hønsefond og kog den op. Kan eventuelt jævnes med en
  9. Server med grøntsager.
Share this Recipe

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *