God opskrift på en mør lammekølle serveret i en lækker cremet kaffe sovs.
Ingredienser
- 1 lammekølle udbenet og bundet
- 1 spiseske rosmarin hakket
- 1/2 dl kaffe stærk sort
- 1 spiseske sukker
- 1/2 dl kyllingefond
- 1 spiseske dijonsennep
- 1 spiseske fløde
- 1 spiseske cognac
- peber
- salt
Antal personer: personer
Instruktioner
- Gnid salt og peber på lammet.
- Smør sennep ovenpå.
- Varm kaffe, fløde, sukker og cognac indtil sukkeret er opløst.
- Placer lammet i en bradepande og hæld kaffe blandingen over.
- Steg i en forvarmet ovn ved 190 grader i 20 min. Hæld væden over engang imellem.
- Skru varmen ned til 150-160 grader og steg indtil den når en temperatur på 58-60grader eller ca. 20 min.
- Lad lammet hvile i 15 minutter.
- Put væden i en gryde sammen med kylling/hønsefond og kog den op. Kan eventuelt jævnes med en
- Server med grøntsager.
Del denne opskrift