Stegt lam i kaffe sovs

God opskrift på en mør lammekølle serveret i en lækker cremet kaffe sovs.

Stegt lam i kaffe sovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
God opskrift på en mør lammekølle serveret i en lækker cremet kaffe sovs.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
1 time
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
1 time
Stegt lam i kaffe sovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
God opskrift på en mør lammekølle serveret i en lækker cremet kaffe sovs.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
1 time
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
1 time
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Gnid salt og peber på lammet.
  2. Smør sennep ovenpå.
  3. Varm kaffe, fløde, sukker og cognac indtil sukkeret er opløst.
  4. Placer lammet i en bradepande og hæld kaffe blandingen over.
  5. Steg i en forvarmet ovn ved 190 grader i 20 min. Hæld væden over engang imellem.
  6. Skru varmen ned til 150-160 grader og steg indtil den når en temperatur på 58-60grader eller ca. 20 min.
  7. Lad lammet hvile i 15 minutter.
  8. Put væden i en gryde sammen med kylling/hønsefond og kog den op. Kan eventuelt jævnes med en
  9. Server med grøntsager.
Del denne opskrift

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *