Spinattærte – Paleo

Lækker tærte med fyld af spinat, og en bund af søde kartofler.

Spinattærte - Paleo
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Antal personer
1 tærte
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 1 time
Antal personer
1 tærte
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 1 time
Spinattærte - Paleo
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Antal personer
1 tærte
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 1 time
Antal personer
1 tærte
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 1 time
Ingredienser
Antal personer: tærte
Instruktioner
Tærtebund
  1. Riv kartoflerne og sæt dem i en skål i 30 minutter
  2. Pres væden ud kartoflerne ved at vride dem i et viskestykke
  3. Beklæd en rugbrødsform med bagepapir og kom "dejen" i formen.
  4. Dejen skal helt op af siderne.
  5. Bages ved 170 grader i 30 minutter.
Tærtefyld
  1. Skær kyllingen i små stykker, og steg den let på en pande med lidt olie
  2. Hak løget, og pres hvidløget.
  3. Når kyllingen er færdig, kommes den frosne spinat på panden, sammen med løg og hvidløg
  4. Lad det stege med i et par minutter
  5. Krydr den med salt, peber og muskatnød.
  6. Tag panden fra varmen, og hæld ægget i.
  7. Rør det hele godt sammen, og kom fyldet i formen
  8. Top eventuelt med lidt revet ost
  9. Bages ved 170 grader, i cirka 20 minutter.
Del denne opskrift

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *