Lækker tærte med fyld af spinat, og en bund af søde kartofler.
Ingredienser
Antal personer: tærte
Instruktioner
Tærtebund
- Riv kartoflerne og sæt dem i en skål i 30 minutter
- Pres væden ud kartoflerne ved at vride dem i et viskestykke
- Beklæd en rugbrødsform med bagepapir og kom "dejen" i formen.
- Dejen skal helt op af siderne.
- Bages ved 170 grader i 30 minutter.
Tærtefyld
- Skær kyllingen i små stykker, og steg den let på en pande med lidt olie
- Hak løget, og pres hvidløget.
- Når kyllingen er færdig, kommes den frosne spinat på panden, sammen med løg og hvidløg
- Lad det stege med i et par minutter
- Krydr den med salt, peber og muskatnød.
- Tag panden fra varmen, og hæld ægget i.
- Rør det hele godt sammen, og kom fyldet i formen
- Top eventuelt med lidt revet ost
- Bages ved 170 grader, i cirka 20 minutter.
Del denne opskrift