Spinattærte – Paleo

Lækker tærte med fyld af spinat, og en bund af søde kartofler.

Spinattærte - Paleo
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Servings
1 tærte
Cook Time Passive Time
20 minutter 1 time
Servings
1 tærte
Cook Time Passive Time
20 minutter 1 time
Spinattærte - Paleo
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Servings
1 tærte
Cook Time Passive Time
20 minutter 1 time
Servings
1 tærte
Cook Time Passive Time
20 minutter 1 time
Ingredients
Servings: tærte
Instructions
Tærtebund
  1. Riv kartoflerne og sæt dem i en skål i 30 minutter
  2. Pres væden ud kartoflerne ved at vride dem i et viskestykke
  3. Beklæd en rugbrødsform med bagepapir og kom "dejen" i formen.
  4. Dejen skal helt op af siderne.
  5. Bages ved 170 grader i 30 minutter.
Tærtefyld
  1. Skær kyllingen i små stykker, og steg den let på en pande med lidt olie
  2. Hak løget, og pres hvidløget.
  3. Når kyllingen er færdig, kommes den frosne spinat på panden, sammen med løg og hvidløg
  4. Lad det stege med i et par minutter
  5. Krydr den med salt, peber og muskatnød.
  6. Tag panden fra varmen, og hæld ægget i.
  7. Rør det hele godt sammen, og kom fyldet i formen
  8. Top eventuelt med lidt revet ost
  9. Bages ved 170 grader, i cirka 20 minutter.
Share this Recipe

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *