Opskrift på en frisk god spinatsovs. Kan serveres både kold og varm. Går godt til for eksempel pocheret fisk.
Spinatsovs
Stem: 2
Bedømmelse: 4.5
Dig:
Bedøm denne opskrift
|
Print Recipe
|
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
|
Opskrift på en frisk god spinatsovs. Kan serveres både kold og varm. Går godt til for eksempel pocheret fisk.
Antal personer |
4 personer |
Tilberedningstid |
20 minutter |
Antal personer |
4 personer |
|
Tilberedningstid |
20 minutter |
|
|
|
Spinatsovs
Stem: 2
Bedømmelse: 4.5
Dig:
Bedøm denne opskrift
|
Print Recipe
|
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
|
Opskrift på en frisk god spinatsovs. Kan serveres både kold og varm. Går godt til for eksempel pocheret fisk.
Antal personer |
4 personer |
Tilberedningstid |
20 minutter |
Antal personer |
4 personer |
|
Tilberedningstid |
20 minutter |
|
|
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
Blend alle ingredienserne og tilsæt lidt vand til den ønskede konsistens opnås.
Hæld den blendede spinat i en gryde, og varm den igennem.
Smag til med salt, peber, citron og muskatnød.