Spinatsovs

Opskrift på en frisk god spinatsovs. Kan serveres både kold og varm. Går godt til for eksempel pocheret fisk.

Spinatsovs
Stem: 2
Bedømmelse: 4.5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Opskrift på en frisk god spinatsovs. Kan serveres både kold og varm. Går godt til for eksempel pocheret fisk.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Spinatsovs
Stem: 2
Bedømmelse: 4.5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Opskrift på en frisk god spinatsovs. Kan serveres både kold og varm. Går godt til for eksempel pocheret fisk.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Blend alle ingredienserne og tilsæt lidt vand til den ønskede konsistens opnås.
  2. Hæld den blendede spinat i en gryde, og varm den igennem.
  3. Smag til med salt, peber, citron og muskatnød.
Del denne opskrift

Se også

Veloutesovs / Veloute sauce

Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.