Spaghetti Bolognese – Jamie Olivers version
Servings
4personer
Cook Time Passive Time
20minutter 1time
Servings
4personer
Cook Time Passive Time
20minutter 1time
Ingredients
Instructions
  1. Tænd ovnen og sæt den på 180 grader.
  2. Kom lidt olie i en gryde, og steg bacon, rosemarin, hvidløg og løg i cirka fem minutter
  3. Kom det hakkede oksekød i, og lad det brune med, sørg for at få det slået godt i stykker, så der ikke er nogle store klumper af kød.
  4. Hæld vinen ved
  5. Kom de soltørrede tomater i en blender og giv dem et hurtigt blend. Hæld eventuel væske fra, inden du blender dem.
  6. Tilsæt de soltørrede tomater sammen med de flåede tomater.
  7. Sæt et låg på gryden, og sæt den i ovnen i en times tid.
  8. Efter 50 minutter sætter du spaghettien over, i følge instruktionerne på pakken
  9. Tag gryden ud af ovnen, og server retten med spaghetti, bolognese og lidt revet parmesan på toppen