Spaghetti Bolognese – Jamie Olivers version
Region
Italiensk
Antal personer
4
personer
Tilberedningstid
Ventetid
20
minutter
1
time
Antal personer
4
personer
Tilberedningstid
Ventetid
20
minutter
1
time
Ingredienser
200
gram
bacon
i tern – Gerne en god bacon fra slagteren
2
håndfuld
rosmarin
2
fed
hvidløg
1
løg
500
gram
hakket oksekød
Højst 15% fedt
2
dl
rødvin
250
gram
soltørrede tomater
800
gram
flåede tomater
1
håndfuld
parmesanost
revet
olivenolie
salt
peber
500
gram
spaghetti
Instruktioner
Tænd ovnen og sæt den på 180 grader.
Kom lidt olie i en gryde, og steg bacon, rosemarin, hvidløg og løg i cirka fem minutter
Kom det hakkede oksekød i, og lad det brune med, sørg for at få det slået godt i stykker, så der ikke er nogle store klumper af kød.
Hæld vinen ved
Kom de soltørrede tomater i en blender og giv dem et hurtigt blend. Hæld eventuel væske fra, inden du blender dem.
Tilsæt de soltørrede tomater sammen med de flåede tomater.
Sæt et låg på gryden, og sæt den i ovnen i en times tid.
Efter 50 minutter sætter du spaghettien over, i følge instruktionerne på pakken
Tag gryden ud af ovnen, og server retten med spaghetti, bolognese og lidt revet parmesan på toppen