Skipperlabskovs

Lækker opskrift på en god gang skipperlabskovs. Her lavet med okseinderlår, men kan også laves med svinebov.

Skipperlabskovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker opskrift på en god gang skipperlabskovs. Her lavet med okseinderlår, men kan også laves med svinebov.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
30 minutter 1 time
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
30 minutter 1 time
Skipperlabskovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker opskrift på en god gang skipperlabskovs. Her lavet med okseinderlår, men kan også laves med svinebov.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
30 minutter 1 time
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
30 minutter 1 time
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Skær kødet i små stykker.
  2. Bring vandet i kog, og tilsæt krydderier og kød. Lad det koge i 30 minutter under låg.
  3. Tilsæt løg og de skrællede kartofler og fortsæt med at lade det koge under låg i yderligere 30 minutter.
  4. Suppen bliver jævnet af de udkogte kartofler.
  5. Serveres bedst med rugbrød, smør, hakket purløg og syltede rødbeder.
Del denne opskrift

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *