Lækker opskrift på en god gang skipperlabskovs. Her lavet med okseinderlår, men kan også laves med svinebov.
Skipperlabskovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
|
Print Recipe
|
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
|
Lækker opskrift på en god gang skipperlabskovs. Her lavet med okseinderlår, men kan også laves med svinebov.
Antal personer |
4 personer |
Tilberedningstid |
Ventetid |
30 minutter |
1 time |
Antal personer |
4 personer |
|
Tilberedningstid |
Ventetid |
30 minutter |
1 time |
|
|
|
Skipperlabskovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
|
Print Recipe
|
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
|
Lækker opskrift på en god gang skipperlabskovs. Her lavet med okseinderlår, men kan også laves med svinebov.
Antal personer |
4 personer |
Tilberedningstid |
Ventetid |
30 minutter |
1 time |
Antal personer |
4 personer |
|
Tilberedningstid |
Ventetid |
30 minutter |
1 time |
|
|
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
Skær kødet i små stykker.
Bring vandet i kog, og tilsæt krydderier og kød. Lad det koge i 30 minutter under låg.
Tilsæt løg og de skrællede kartofler og fortsæt med at lade det koge under låg i yderligere 30 minutter.
Suppen bliver jævnet af de udkogte kartofler.
Serveres bedst med rugbrød, smør, hakket purløg og syltede rødbeder.