Skipperlabskovs

Lækker opskrift på en god gang skipperlabskovs. Her lavet med okseinderlår, men kan også laves med svinebov.

Skipperlabskovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker opskrift på en god gang skipperlabskovs. Her lavet med okseinderlår, men kan også laves med svinebov.
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
30 minutter 1 time
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
30 minutter 1 time
Skipperlabskovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker opskrift på en god gang skipperlabskovs. Her lavet med okseinderlår, men kan også laves med svinebov.
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
30 minutter 1 time
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
30 minutter 1 time
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Skær kødet i små stykker.
  2. Bring vandet i kog, og tilsæt krydderier og kød. Lad det koge i 30 minutter under låg.
  3. Tilsæt løg og de skrællede kartofler og fortsæt med at lade det koge under låg i yderligere 30 minutter.
  4. Suppen bliver jævnet af de udkogte kartofler.
  5. Serveres bedst med rugbrød, smør, hakket purløg og syltede rødbeder.
Share this Recipe

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *