bEt herligt pift til en god skaldyrsovs eller fiskesovs, og er helt klar værd selv at kaste sig i lag med.
Ingredienser
- 5 stk hvide peberkorn
- 1 stk persillerod
- 1 dl tomatpure
- 2 stk løg
- 0.5 dl cognag
- 1 stk pastinak
- 1 håndfuld persille
- 5 kilo hummerskaller eller rejeskaller
- 3 stk laurbærblade
- 0.5 stk knoldselleri
- 1 dl hvidvin
- 4 fed hvidløg
- 2 stk gulerødder
Antal personer: personer
Instruktioner
- Skræl og skyl alle grøntsagerne.
- Brun alle grønsagerne sammen med hummerskallerne og/eller rejeskallerne i en stor gryde.
- Tilsæt tomat pure og cognac, og flamber det hele.
- Tilsæt hvidvin, og fyld op med fiskefond til det dækker alt fyldet.
- Lad det stå og simre i en time, mens du husker at skumme det jævnligt.
- Sigtes til sidst, og er klar til brug.
Del denne opskrift