Rysteribs med vanillieflødeskum

Lækker og nem opskrift på en hurtigt dessert i sommermånederne, hvor man kan plukke de friske ribs direkte fra busken.

Rysteribs med vanillieflødeskum
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Hvad er mere dansk end en gang rysteribs?
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Rysteribs med vanillieflødeskum
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Hvad er mere dansk end en gang rysteribs?
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Skyl og rens bærrene.
  2. Sørg for at der ikke er nogle stilke tilbage.
  3. Læg bærene i en skål i et tyndt lag, og drys sukker over.
  4. Læg endnu et lag, og drys med sukker, indtil der ikke er flere bær eller sukker tilbage.
  5. Ryst det hele godt, så sukkeret fordeles ned mellem alle bærene.
  6. Pisk flødeskummen, og bland det med vanillien.
  7. Hæld bærene i glas, og server med flødeskummet på toppen.
Del denne opskrift

Se også

Kirsebærsovs

En klassisk opskrift på kirsebærsovs, der er helt perfekt til julebordets ris à l’amande. Kirsebærsovs …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.