Rysteribs med vanillieflødeskum

Lækker og nem opskrift på en hurtigt dessert i sommermånederne, hvor man kan plukke de friske ribs direkte fra busken.

Rysteribs med vanillieflødeskum
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Hvad er mere dansk end en gang rysteribs?
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Rysteribs med vanillieflødeskum
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Hvad er mere dansk end en gang rysteribs?
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Skyl og rens bærrene.
  2. Sørg for at der ikke er nogle stilke tilbage.
  3. Læg bærene i en skål i et tyndt lag, og drys sukker over.
  4. Læg endnu et lag, og drys med sukker, indtil der ikke er flere bær eller sukker tilbage.
  5. Ryst det hele godt, så sukkeret fordeles ned mellem alle bærene.
  6. Pisk flødeskummen, og bland det med vanillien.
  7. Hæld bærene i glas, og server med flødeskummet på toppen.
Share this Recipe

Se også

Kirsebærsovs

En klassisk opskrift på kirsebærsovs, der er helt perfekt til julebordets ris à l’amande. Kirsebærsovs …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *