Romersk kylling

Lækker gammel opskrift på romersk kylling, eller blot kylling med italiensk inspiration

Romersk kylling
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker gammel opskrift på romersk kylling, eller blot kylling med italiensk inspiration
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
1.25 time
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
1.25 time
Romersk kylling
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker gammel opskrift på romersk kylling, eller blot kylling med italiensk inspiration
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
1.25 time
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
1.25 time
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Pil og skær løget i skiver, og pres hvidløget.
  2. Rens og skær championen i halve.
  3. Rens og skær den peberfrugterne i passende stykker.
  4. Kyllingen deles i ca. 8 stykker.
  5. Margarine brunes i en gryde og kyllingen brunes deri.
  6. Kom kyllingen i et ovnfast fad.
  7. Brun nu løg, hvidløg og champion i gryden, og når løgene har fået lidt farve, tilsættes peberfrugterne, laurbærblade, kapers og oregano, salt, peber og tomatpure.
  8. Lad det koge op, og hæld nu sovsen over kyllinge stykkerne.
  9. Hæld vandet i gryden, og lad det koge af, og hæld også dette over kyllingen.
  10. Sæt fadet i ovnen i 45 minutter på 200 grader.
  11. Serveres med kartofler eller ris, og flutes.
Del denne opskrift

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *