Romersk kylling

Lækker gammel opskrift på romersk kylling, eller blot kylling med italiensk inspiration

Romersk kylling
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker gammel opskrift på romersk kylling, eller blot kylling med italiensk inspiration
Servings
4 personer
Cook Time
1.25 time
Servings
4 personer
Cook Time
1.25 time
Romersk kylling
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker gammel opskrift på romersk kylling, eller blot kylling med italiensk inspiration
Servings
4 personer
Cook Time
1.25 time
Servings
4 personer
Cook Time
1.25 time
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Pil og skær løget i skiver, og pres hvidløget.
  2. Rens og skær championen i halve.
  3. Rens og skær den peberfrugterne i passende stykker.
  4. Kyllingen deles i ca. 8 stykker.
  5. Margarine brunes i en gryde og kyllingen brunes deri.
  6. Kom kyllingen i et ovnfast fad.
  7. Brun nu løg, hvidløg og champion i gryden, og når løgene har fået lidt farve, tilsættes peberfrugterne, laurbærblade, kapers og oregano, salt, peber og tomatpure.
  8. Lad det koge op, og hæld nu sovsen over kyllinge stykkerne.
  9. Hæld vandet i gryden, og lad det koge af, og hæld også dette over kyllingen.
  10. Sæt fadet i ovnen i 45 minutter på 200 grader.
  11. Serveres med kartofler eller ris, og flutes.
Share this Recipe

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *