Lækker gammel opskrift på romersk kylling, eller blot kylling med italiensk inspiration
Ingredienser
- 1 rød peberfrugt
- 2 fed hvidløg
- 2 spiseske kapers
- 200 gram champignon
- 2 spiseske tomatpure
- 1 kylling
- peber
- 1 løg
- 1 håndfuld oregano frisk
- 2 dl vand
- 2 laurbærblade
- 1 gul peberfrugt
- salt
- 50 gram margarine
Antal personer: personer
Instruktioner
- Pil og skær løget i skiver, og pres hvidløget.
- Rens og skær championen i halve.
- Rens og skær den peberfrugterne i passende stykker.
- Kyllingen deles i ca. 8 stykker.
- Margarine brunes i en gryde og kyllingen brunes deri.
- Kom kyllingen i et ovnfast fad.
- Brun nu løg, hvidløg og champion i gryden, og når løgene har fået lidt farve, tilsættes peberfrugterne, laurbærblade, kapers og oregano, salt, peber og tomatpure.
- Lad det koge op, og hæld nu sovsen over kyllinge stykkerne.
- Hæld vandet i gryden, og lad det koge af, og hæld også dette over kyllingen.
- Sæt fadet i ovnen i 45 minutter på 200 grader.
- Serveres med kartofler eller ris, og flutes.
Del denne opskrift