Rødvinssauce / rødvinssovs
Super nem og virkelig lækker rødvinssovs.
Servings
4personer
Cook Time
25minutter
Servings
4personer
Cook Time
25minutter
Ingredients
Instructions
  1. Sauter løgene i en gryde ved høj varme i cirka 3. minutter indtil de er let brunede.
  2. Krydr med peber, tilsæt hvidløg og rosmarin, og lad det stege i yderligere 3. minutter.
  3. Rør ofte for at forhindre løgene i at blive brændte.
  4. Hæld eddike i, og kog det ind til det får konsistens af en sirup.
  5. Hæld vinen i, og reducer den ind til der er cirka 1/3 tilbage.
  6. Hæld fonden i, og bring det i kog.
  7. Skru ned for varmen, og lad den koge ind igen, til der er cirka 1/3 tilbage igen.
  8. Sigt sovsen så du får fjernet løgene og rosmarinen.
  9. Smag til med salt og peber, og kom en klat smør i sovsen, mens du pisker sovsen indtil smørret er smeltet.