Rødvins svampe sovs
Fyldig kraftig og smagsfuld rødvinssovs med champignons.
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
20minutter
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
20minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Vask og skær champignonerne i skiver.
  2. 2.Smelt smørret i en stor stegepande eller gryde, over medium/høj varme.
  3. 3.Tilsæt champignon skiver og kog indtil de frigiver deres saft, og er blevet bløde. (ca. 5-7 minutter).
  4. 4.Tilsæt salt og peber.
  5. 5.Fortsæt med at koge indtil saften fordamper
  6. 6.Tilsæt vin og rosmarin, bring i kog.
  7. 7.Kog i 3 minutter.
  8. 8.Hæld sovsen over kødet og server det straks.
  9. 9.Passer perfekt til et stykke godt rødt kød.