Rødvins svampe sovs

Nyd den runde smag af rødvinen, og svampenes saftige fylde i denne opskrift på en variant af en klassisk rødvinssovs.

Rødvins svampe sovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Fyldig kraftig og smagsfuld rødvinssovs med champignons.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Rødvins svampe sovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Fyldig kraftig og smagsfuld rødvinssovs med champignons.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Vask og skær champignonerne i skiver.
  2. 2.Smelt smørret i en stor stegepande eller gryde, over medium/høj varme.
  3. 3.Tilsæt champignon skiver og kog indtil de frigiver deres saft, og er blevet bløde. (ca. 5-7 minutter).
  4. 4.Tilsæt salt og peber.
  5. 5.Fortsæt med at koge indtil saften fordamper
  6. 6.Tilsæt vin og rosmarin, bring i kog.
  7. 7.Kog i 3 minutter.
  8. 8.Hæld sovsen over kødet og server det straks.
  9. 9.Passer perfekt til et stykke godt rødt kød.
Del denne opskrift

Se også

Veloutesovs / Veloute sauce

Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.