Rødbedesovs

Rigtig god rødbedesovs opskrift til hvid fisk. Rødbede smag med kanel og stjerneanis.

Rødbedesovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Rigtig god rødbedesovs opskrift til hvid fisk. Rødbede smag med kanel og stjerneanis.
Servings
4 personer
Cook Time
25 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
25 minutter
Rødbedesovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Rigtig god rødbedesovs opskrift til hvid fisk. Rødbede smag med kanel og stjerneanis.
Servings
4 personer
Cook Time
25 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
25 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Skræl rødbederne og skær dem i passende stykker.
  2. Pres saften ud af dem, eventuelt i en saftcentrifuge.
  3. Kom 2½ dl rødbedesaft i en lille gryde sammen med krydderierne.
  4. Lad det koge i 10 minutter.
  5. Rør marizena ud i lidt vand og pisk det i rødbedesaften.
  6. Kog sovsen igennem og sigt den.
  7. Pisk tern af smør ned i sovsen.
  8. Smages til med citronsaft, salt og peber.
Share this Recipe

Se også

Veloutesovs / Veloute sauce

Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *