Rødbedesovs

Rigtig god rødbedesovs opskrift til hvid fisk. Rødbede smag med kanel og stjerneanis.

Rødbedesovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Rigtig god rødbedesovs opskrift til hvid fisk. Rødbede smag med kanel og stjerneanis.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
25 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
25 minutter
Rødbedesovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Rigtig god rødbedesovs opskrift til hvid fisk. Rødbede smag med kanel og stjerneanis.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
25 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
25 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Skræl rødbederne og skær dem i passende stykker.
  2. Pres saften ud af dem, eventuelt i en saftcentrifuge.
  3. Kom 2½ dl rødbedesaft i en lille gryde sammen med krydderierne.
  4. Lad det koge i 10 minutter.
  5. Rør marizena ud i lidt vand og pisk det i rødbedesaften.
  6. Kog sovsen igennem og sigt den.
  7. Pisk tern af smør ned i sovsen.
  8. Smages til med citronsaft, salt og peber.
Del denne opskrift

Se også

Veloutesovs / Veloute sauce

Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.