Risotto med kylling og champignon

Lækker opskrift på en cremet risotto med sprøde kyllinge stykker og champignon. Bør nydes en varm sommerdag med et køligt glas hvidvin på terassen.

Risotto med kylling og champignon
Votes: 2
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Risotto er en gudespise, hvis den bliver lavet ordentligt.
Servings
4 personer
Cook Time
45 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
45 minutter
Risotto med kylling og champignon
Votes: 2
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Risotto er en gudespise, hvis den bliver lavet ordentligt.
Servings
4 personer
Cook Time
45 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
45 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Bring kyllingefonden i kog.
  2. Varm smørret sammen med 1 spsk olie.
  3. Pil løget og hak det i små stykker.
  4. Tilsæt løg og lad dem simre indtil de er blanke.
  5. Tilsæt ris og den friske timian.
  6. Lad risene simre med i 1 minuts tid.
  7. Tilsæt vinen og lad den koge med indtil den er opsuget af risene.
  8. Tilsæt 1-2 dl kyllingefond til risene, og rør rundt indtil det er fordampet eller opsuget af risene.
  9. Tilsæt så yderligere 1-2 dl kyllingefond, og rør... Fortsæt indtil alt fonden er brugt, det tager cirka 20-30 minutter.
  10. Risene skal være møre, men stadig faste i bidet, og risottoen skal være cremet.
  11. Skær kyllingen i cirka 1 cm tykke skiver.
  12. Kom resten af olien på en varm pande, og lad den stege i 5 minutter indtil den begynder at brune.
  13. Tilsæt nu hvidløg og champignon og lad det stege med i 2 minutter.
  14. Kom kyllingen sammen med parmasanost over i risene, krydr med salt og peber og server den straks.
Share this Recipe

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *