Risengrød til ris a l’amande – Lavet under dynen

Opskrift på den traditionelle risengrød, der bagefter kan bruges til ris a l’amande juleaften. Husk at lave rigeligt af den. Grøden kan med fordel laves aftenen før den skal bruges.

Risengrød til ris a l'amande - Lavet under dynen
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Risengrød til juleaften - Det er tradition herhjemme
Risengrød til ris a l'amande - Lavet under dynen
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Risengrød til juleaften - Det er tradition herhjemme
Ingredients
Servings:
Instructions
  1. Bland ris og vand i kog i en stor gryde.
  2. Hæld mælken ved, og lad det koge op, rør godt i det.
  3. Tag gryden fra varmen, og placer den i sengen, og pak den godt ind i en dyne.
  4. Lad grøden stå i mindst 1.5 time under dynen, og rør i grøden et par gange undervejs.
  5. Kan også spises som grød med smørklar og kanel, tilsæt da blot lidt salt til grøden også. Smøret skal IKKE tilsættes hvis du skal bruge den til ris a'l'amande.
Share this Recipe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *