Rejecocktail med mango
Lækker og frisk smag af mango og rejer
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
30minuter
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
30minuter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Bring en gryde med let salted vand i kog, og kog rejerne i 1-2 minutter, indtil de skifter farve til pink.
  2. Tages fra varmen og skylles under koldt vand.
  3. Pil rejerne og skær dem i mundrette stykker.
  4. Hak mynten og løget fint.
  5. Skær mangoen ud i små stykker.
  6. Tag kernerne fra jalapenoen og hak også den meget fint.
  7. Pres de 2 fed hvidløg.
  8. I en lille skål pisker du olivenolie, lime saft, og ca. halvdelen af mynten, løg, jalapeno, og hvidløg sammen.
  9. Smag til med salt og peber.
  10. Tag halvdelen af dressingen og vend sammen med rejerne, og den anden halvdel vendes sammen med mangoen.
  11. Fordel mango, og rejer i lagvis i et glas, og slut af med at drysse lidt frisk mynte på toppen.