Herlig opskrift på en lidt anderledes rejecocktail – her serveret med mango hvilket giver den et lidt mere frisk pust.
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
- Bring en gryde med let salted vand i kog, og kog rejerne i 1-2 minutter, indtil de skifter farve til pink.
- Tages fra varmen og skylles under koldt vand.
- Pil rejerne og skær dem i mundrette stykker.
- Hak mynten og løget fint.
- Skær mangoen ud i små stykker.
- Tag kernerne fra jalapenoen og hak også den meget fint.
- Pres de 2 fed hvidløg.
- I en lille skål pisker du olivenolie, lime saft, og ca. halvdelen af mynten, løg, jalapeno, og hvidløg sammen.
- Smag til med salt og peber.
- Tag halvdelen af dressingen og vend sammen med rejerne, og den anden halvdel vendes sammen med mangoen.
- Fordel mango, og rejer i lagvis i et glas, og slut af med at drysse lidt frisk mynte på toppen.
Del denne opskrift