Rejecocktail med mango

Herlig opskrift på en lidt anderledes rejecocktail – her serveret med mango hvilket giver den et lidt mere frisk pust.

Rejecocktail med mango
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker og frisk smag af mango og rejer
Servings
4 personer
Cook Time
30 minuter
Servings
4 personer
Cook Time
30 minuter
Rejecocktail med mango
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker og frisk smag af mango og rejer
Servings
4 personer
Cook Time
30 minuter
Servings
4 personer
Cook Time
30 minuter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Bring en gryde med let salted vand i kog, og kog rejerne i 1-2 minutter, indtil de skifter farve til pink.
  2. Tages fra varmen og skylles under koldt vand.
  3. Pil rejerne og skær dem i mundrette stykker.
  4. Hak mynten og løget fint.
  5. Skær mangoen ud i små stykker.
  6. Tag kernerne fra jalapenoen og hak også den meget fint.
  7. Pres de 2 fed hvidløg.
  8. I en lille skål pisker du olivenolie, lime saft, og ca. halvdelen af mynten, løg, jalapeno, og hvidløg sammen.
  9. Smag til med salt og peber.
  10. Tag halvdelen af dressingen og vend sammen med rejerne, og den anden halvdel vendes sammen med mangoen.
  11. Fordel mango, og rejer i lagvis i et glas, og slut af med at drysse lidt frisk mynte på toppen.
Share this Recipe

Se også

Mexicansk rejecocktail

Dejlig opskrift på en mexicansk version af en rejecocktail. Her er et glimrende alternativ til …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *