Bacon porre tærte
Servings
4personer
Cook Time Passive Time
20minutter 25 minutter
Servings
4personer
Cook Time Passive Time
20minutter 25 minutter
Ingredients
Bunden
Fyldet
Instructions
Bunden
  1. Start med at smuldre smørret ned i melet, og kom lidt salt og ægget i
  2. Saml dejen, og rul den ud på bordet med en kagerulle
  3. Læg dejen i et tærtefad, og sørg for at den kommer op ad kanterne
  4. Skær det overskyende dej af, og prik et par huller i bunden af dejen med en gaffel
  5. Forbag dejen i ovnen i ved 200 grader i 15 minutter
Fyldet
  1. Svits baconen på en pande, og kom det i en skål
  2. Skær porren ud i ½ cm tykke skiver. Du må godt bruge hele porren, både det hvide og grønne.
  3. Svits porrerne på panden i et minut eller to til de bliver bløde.
  4. Pisk æg og mælk sammen. Krydr med salt og peber
  5. Læg bacon og porrer på bunden, og hæld æggeblandingen over
  6. Riv parmesanosten hen over tærten
  7. Bages ved 200 grader i 30 minutter