En klassisk persillesovs/sauce opskrift der kan bruges til meget, f.eks stegt flæsk eller en paneret rødspættefilet.
Persillesovs/persillesauce
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
|
Print Recipe
|
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
|
Perfekt til de panerede rødspætter, eller stegte flæsk. Serveres bedst med nye kartofler.
Antal personer |
2 personer |
Tilberedningstid |
20 minutter |
Antal personer |
2 personer |
|
Tilberedningstid |
20 minutter |
|
|
|
Persillesovs/persillesauce
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
|
Print Recipe
|
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
|
Perfekt til de panerede rødspætter, eller stegte flæsk. Serveres bedst med nye kartofler.
Antal personer |
2 personer |
Tilberedningstid |
20 minutter |
Antal personer |
2 personer |
|
Tilberedningstid |
20 minutter |
|
|
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
Smelt fedtstoffet og kom melet i.
Bag fedtstof og mel sammen.
Tilsæt mælken lidt ad gangen mens du rører godt i gryden. Kog sovsen i små 5 min. og smag den til med salt og peber.
Hak persillen mens sovsen koger, og tilsæt den lige før servering.