Persillesovs/persillesauce

En klassisk persillesovs/sauce opskrift der kan bruges til meget, f.eks stegt flæsk eller en paneret rødspættefilet.

Persillesovs/persillesauce
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Perfekt til de panerede rødspætter, eller stegte flæsk. Serveres bedst med nye kartofler.
Antal personer
2 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
2 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Persillesovs/persillesauce
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Perfekt til de panerede rødspætter, eller stegte flæsk. Serveres bedst med nye kartofler.
Antal personer
2 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
2 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Smelt fedtstoffet og kom melet i.
  2. Bag fedtstof og mel sammen.
  3. Tilsæt mælken lidt ad gangen mens du rører godt i gryden. Kog sovsen i små 5 min. og smag den til med salt og peber.
  4. Hak persillen mens sovsen koger, og tilsæt den lige før servering.
Del denne opskrift

Se også

Veloutesovs / Veloute sauce

Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *