Persillesovs/persillesauce

En klassisk persillesovs/sauce opskrift der kan bruges til meget, f.eks stegt flæsk eller en paneret rødspættefilet.

Persillesovs/persillesauce
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Perfekt til de panerede rødspætter, eller stegte flæsk. Serveres bedst med nye kartofler.
Servings
2 personer
Cook Time
20 minutter
Servings
2 personer
Cook Time
20 minutter
Persillesovs/persillesauce
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Perfekt til de panerede rødspætter, eller stegte flæsk. Serveres bedst med nye kartofler.
Servings
2 personer
Cook Time
20 minutter
Servings
2 personer
Cook Time
20 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Smelt fedtstoffet og kom melet i.
  2. Bag fedtstof og mel sammen.
  3. Tilsæt mælken lidt ad gangen mens du rører godt i gryden. Kog sovsen i små 5 min. og smag den til med salt og peber.
  4. Hak persillen mens sovsen koger, og tilsæt den lige før servering.
Share this Recipe

Se også

Veloutesovs / Veloute sauce

Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *