Persille-sennepsovs

En herlig variant af persillesovs, men dog med lidt mere bid. Går godt til for eksempel stegte ål.

Persille-sennepsovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
En herlig variant af persillesovs, men dog med lidt mere bid. Går godt til for eksempel stegte ål.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
40 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
40 minutter
Persille-sennepsovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
En herlig variant af persillesovs, men dog med lidt mere bid. Går godt til for eksempel stegte ål.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
40 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
40 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Hak løgene og steg dem sammen med persilleroden i en gang olivenolie.
  2. Tilsæt fond eller vand og kog grønsagerne møre - Det tager ca. 20 minutter.
  3. Hæld grønsagerne i en blender, og blend dem indtil du opnår en cremet konsistens, sammen med kogevandet, sennep og persille.
  4. Kom sovsen tilbage i gryden og giv den et hurtigt opkog.
  5. Smag til med citronsaft, sennep, og salt og peber.
Del denne opskrift

Se også

Veloutesovs / Veloute sauce

Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.