Persille-sennepsovs

En herlig variant af persillesovs, men dog med lidt mere bid. Går godt til for eksempel stegte ål.

Persille-sennepsovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
En herlig variant af persillesovs, men dog med lidt mere bid. Går godt til for eksempel stegte ål.
Servings
4 personer
Cook Time
40 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
40 minutter
Persille-sennepsovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
En herlig variant af persillesovs, men dog med lidt mere bid. Går godt til for eksempel stegte ål.
Servings
4 personer
Cook Time
40 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
40 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Hak løgene og steg dem sammen med persilleroden i en gang olivenolie.
  2. Tilsæt fond eller vand og kog grønsagerne møre - Det tager ca. 20 minutter.
  3. Hæld grønsagerne i en blender, og blend dem indtil du opnår en cremet konsistens, sammen med kogevandet, sennep og persille.
  4. Kom sovsen tilbage i gryden og giv den et hurtigt opkog.
  5. Smag til med citronsaft, sennep, og salt og peber.
Share this Recipe

Se også

Veloutesovs / Veloute sauce

Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *