Peberrodssovs, sur/sød

En lækker, sød og mere mild udgave af den skønne peberrodssovs, dog stadig med den gode peberrods smag.

Peberrodssovs, sur/sød
Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker peberrodssovs, stærkt og sødt på samme tid
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Peberrodssovs, sur/sød
Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker peberrodssovs, stærkt og sødt på samme tid
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Smelt fedstoffet i en gryde, og kom melet i mens og lad det simre ind mens du rører i et par minutter.
  2. Tilsæt fonden eller mælken lidt af gangen under konstant omrøring.
  3. Lad sovsen koge under omrøring indtil den opnår den rette konsistens.
  4. Smag til med salt, peber, eddike, sukker og revet peberrod.
  5. Husk - Vær varsom med den friske peberrod, da den kan være stærk i smagen.
Share this Recipe

Se også

Veloutesovs / Veloute sauce

Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange …

En kommentar

  1. Mangler lige at skrive “Peberrod” i selve ingredienserne…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *