Peberfrugt sovs

En lækker opskrift på en sovs med stykker af peberfrugt, med en dejlig frisk smag af peberfrugt og basilikum.

Peberfrugt sovs
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Frisk smag af basilikum og med sprøde stykker peberfrugt.
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Peberfrugt sovs
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Frisk smag af basilikum og med sprøde stykker peberfrugt.
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Skyl peberfrugterne godt, og skær dem i mindre stykker.
  2. Pil og hak løget. Pres hvidløget ud i de andre løg.
  3. Svits peberfrugt, løg og hvidløg i olien.
  4. Tilsæt bouillon og lad det simre i ca. 15 minutter under låg.
  5. Tag 1/3 af peberfrugterne fra og blend resten af grøntsagerne og hæld sovsen tilbage i gryden.
  6. Pisk flødeosten i sammen med hakket basilikum og varm dernæst sovsen op under omrøring.
  7. Den må IKKE koge.
  8. Kom resten af peberfrugterne tilbage i sovsen.
  9. Smages til med salt og peber.
Share this Recipe

Se også

Veloutesovs / Veloute sauce

Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *