Pasta penne med gulerodssauce
Lækker opskrift på pasta penne med gulerodssauce – opskrift efter Pia Danielsen.
Region
Middagsretter
Antal personer
4
personer
Tilberedningstid
30
minutter
Antal personer
4
personer
Tilberedningstid
30
minutter
Ingredienser
2
dl
kogevand
fra gulerødderne
500
gram
gulerødder
30
gram
parmesan
revet
25
gram
mandler
grofthakkede
peber
1
håndfuld
persille
2
dl
fløde
300
gram
bacon
i tern
salt
Instruktioner
Skræl gulerødderne og skær dem i grove stykker.
Kog dem møre i usaltet vand.
Blend gulerødderne til pure med 2 dl. af kogevandet.
Rist bacon og mandler på panden ved jævn varme til begge dele er gyldenbrune.
Kog pastaen i letsaltet vand.
Varm gulerodspuréen op med fløde og parmesan.
Vend den færdigkogte pasta i puréen.
Koges igennem, spæd eventuelt op med lidt af kogevandet hvis saucen er for tyk.
Smages til med salt og peber.
Drysses med bacon, mandler og hakket persille.