Pasta penne med gulerodssauce
Lækker opskrift på pasta penne med gulerodssauce – opskrift efter Pia Danielsen.
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
30minutter
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
30minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Skræl gulerødderne og skær dem i grove stykker.
  2. Kog dem møre i usaltet vand.
  3. Blend gulerødderne til pure med 2 dl. af kogevandet.
  4. Rist bacon og mandler på panden ved jævn varme til begge dele er gyldenbrune.
  5. Kog pastaen i letsaltet vand.
  6. Varm gulerodspuréen op med fløde og parmesan.
  7. Vend den færdigkogte pasta i puréen.
  8. Koges igennem, spæd eventuelt op med lidt af kogevandet hvis saucen er for tyk.
  9. Smages til med salt og peber.
  10. Drysses med bacon, mandler og hakket persille.