Pasta caponada/Pasta Carbonara, den nemme

Nem og hurtig opskrift på pasta caponara/pasta carbonara, hvis du ikke gider lave det store måltid mad eller børnene er sultne. Smager stadig himmelsk, og så er der bacon i.

Pasta caponada/Pasta Carbonara, den nemme
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Nemt - velsmagende!
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Pasta caponada/Pasta Carbonara, den nemme
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Nemt - velsmagende!
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Kog pastaerne til de er al-dente, det vil sige - de må stadig godt være hårde inden i.
  2. Mens pastaerne koger, kommer du baconen på panden, og steger dem sprøde.
  3. Hæld eventuelt lidt af fedtet fra, så ikke du får en så fed sovs.
  4. Hæld vandet fra pastaen, og hæld dem så på panden med baconen.
  5. Tilsæt fløden, og lad det simre i et par minutter indtil det bliver cremet og tykt.
  6. Krydr med salt og peber.
  7. Tilsæt ærter, og lad dem koge med i et minut eller to.
Del denne opskrift

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *