Pasta caponada/Pasta Carbonara, den nemme

Nem og hurtig opskrift på pasta caponara/pasta carbonara, hvis du ikke gider lave det store måltid mad eller børnene er sultne. Smager stadig himmelsk, og så er der bacon i.

Pasta caponada/Pasta Carbonara, den nemme
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Nemt - velsmagende!
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Pasta caponada/Pasta Carbonara, den nemme
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Nemt - velsmagende!
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Kog pastaerne til de er al-dente, det vil sige - de må stadig godt være hårde inden i.
  2. Mens pastaerne koger, kommer du baconen på panden, og steger dem sprøde.
  3. Hæld eventuelt lidt af fedtet fra, så ikke du får en så fed sovs.
  4. Hæld vandet fra pastaen, og hæld dem så på panden med baconen.
  5. Tilsæt fløden, og lad det simre i et par minutter indtil det bliver cremet og tykt.
  6. Krydr med salt og peber.
  7. Tilsæt ærter, og lad dem koge med i et minut eller to.
Share this Recipe

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *