Pasta caponada med ost
Denne opskrift laver jeg altid når man kommer sent hjem, og ungerne er sultne nu! Nem, hurtig og velsmagende.
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
20minutter
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
20minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Kog pastaerne til de er al-dente, det vil sige – de må stadig godt være hårde inden i. Hvis du bruger frisk pasta, behøver du ikke koge dem først.
  2. Mens pastaerne koger, kommer du bacon på panden, og steger dem sprøde.
  3. Hæld eventuelt lidt af fedtstoffet fra panden fra, så ikke du får en så fed sovs.
  4. Hæld vandet fra pastaen, og hæld dem så på panden med baconen.
  5. Tilsæt fløden, og lad det simre i et par minutter indtil det bliver cremet og tykt.
  6. Krydre med salt og peber.
  7. Tilsæt ærter og lad dem koge med i et minut eller to.
  8. Hæld pastaen op på en tallerken, drys med ost og eventuel lidt hakket basilikum.
  9. Server