Paprikasauce
Lækker opskrift på en paprikasauce med champinon – Passer godt til de fleste stykker kød og til ris.
Region
Sovser
Antal personer
4
personer
Tilberedningstid
20
minutter
Antal personer
4
personer
Tilberedningstid
20
minutter
Ingredienser
250
gram
champignon
2
spsk
mel
2
tsk
paprika
5
dl
mælk
1
stk
løg
salt
peber
Instruktioner
Rens champignon og skær dem i skiver, eller kvarte afhængigt af hvad du foretrækker.
Pil løget, og hak det fint.
Steg champignons på en tør pande, og drys med lidt salt og peber.
Kom løg og paprika på panden og lad det stege med.
Tilsæt melet og rør det godt sammen med de andre dele.
Hæld langsomt mælken i sovsen, under konstant omrøring.
Når de hakkede løg lige er blevet lidt stegt, så kommer du melet i og rør godt. Nu tilsætter du så mælken under omrøring.
Smages til med lidt salt og peber.