Lækker opskrift på en paprikasauce med champinon – Passer godt til de fleste stykker kød og til ris.
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
- Rens champignon og skær dem i skiver, eller kvarte afhængigt af hvad du foretrækker.
- Pil løget, og hak det fint.
- Steg champignons på en tør pande, og drys med lidt salt og peber.
- Kom løg og paprika på panden og lad det stege med.
- Tilsæt melet og rør det godt sammen med de andre dele.
- Hæld langsomt mælken i sovsen, under konstant omrøring.
- Når de hakkede løg lige er blevet lidt stegt, så kommer du melet i og rør godt. Nu tilsætter du så mælken under omrøring.
- Smages til med lidt salt og peber.
Del denne opskrift
Jeg tror din punktopsætning af opskriften er vildledende
Så vidt jeg kan se, er pkt. 5 og 6 jo lidt overfødige da de også refererer i pkt. 7
Du har helt ret – Det er rettet 🙂