Paprikasauce

Lækker opskrift på en paprikasauce med champinon – Passer godt til de fleste stykker kød og til ris.

Paprikasauce
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker opskrift på en paprikasauce med champinon - Passer godt til de fleste stykker kød og til ris.
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Paprikasauce
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker opskrift på en paprikasauce med champinon - Passer godt til de fleste stykker kød og til ris.
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Rens champignon og skær dem i skiver, eller kvarte afhængigt af hvad du foretrækker.
  2. Pil løget, og hak det fint.
  3. Steg champignons på en tør pande, og drys med lidt salt og peber.
  4. Kom løg og paprika på panden og lad det stege med.
  5. Tilsæt melet og rør det godt sammen med de andre dele.
  6. Hæld langsomt mælken i sovsen, under konstant omrøring.
  7. Når de hakkede løg lige er blevet lidt stegt, så kommer du melet i og rør godt. Nu tilsætter du så mælken under omrøring.
  8. Smages til med lidt salt og peber.
Share this Recipe

Se også

Veloutesovs / Veloute sauce

Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange …

2 Kommentarer

  1. Jeg tror din punktopsætning af opskriften er vildledende

    Så vidt jeg kan se, er pkt. 5 og 6 jo lidt overfødige da de også refererer i pkt. 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *