Paprikasauce

Lækker opskrift på en paprikasauce med champinon – Passer godt til de fleste stykker kød og til ris.

Paprikasauce
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker opskrift på en paprikasauce med champinon - Passer godt til de fleste stykker kød og til ris.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Paprikasauce
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker opskrift på en paprikasauce med champinon - Passer godt til de fleste stykker kød og til ris.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Rens champignon og skær dem i skiver, eller kvarte afhængigt af hvad du foretrækker.
  2. Pil løget, og hak det fint.
  3. Steg champignons på en tør pande, og drys med lidt salt og peber.
  4. Kom løg og paprika på panden og lad det stege med.
  5. Tilsæt melet og rør det godt sammen med de andre dele.
  6. Hæld langsomt mælken i sovsen, under konstant omrøring.
  7. Når de hakkede løg lige er blevet lidt stegt, så kommer du melet i og rør godt. Nu tilsætter du så mælken under omrøring.
  8. Smages til med lidt salt og peber.
Del denne opskrift

Se også

Veloutesovs / Veloute sauce

Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange …

2 Kommentarer

  1. Jeg tror din punktopsætning af opskriften er vildledende

    Så vidt jeg kan se, er pkt. 5 og 6 jo lidt overfødige da de også refererer i pkt. 7

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *