Paneret flæsk

Stegt flæsk med persillesovs, det kender de fleste. Men stegt flæsk bliver ofte meget tørt, derfor kan man panere det, men det er ikke for folk på kur. Resultatet derimod, det bliver ekstremt lækkert. Du skal dog ikke bruge det flæsk du finder i køledisken på supermarkedet, det er for dårlig kvalitet. Gør dig selv den tjeneste, og gå til slagteren og få en god kvalitet. Det behøver ikke være dyrt, hos min slagter får man 10 skiver til 55 kroner. Det er godt og vel 800 gram, og kun lidt dyrere end i supermarkedet. Nyd det sammen med nye kartofler, og persillesovs.

Paneret flæsk
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækre sprøde skiver af paneret flæsk
Servings
2 personer
Cook Time
30 minutter
Servings
2 personer
Cook Time
30 minutter
Paneret flæsk
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækre sprøde skiver af paneret flæsk
Servings
2 personer
Cook Time
30 minutter
Servings
2 personer
Cook Time
30 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Bland rasp, salt og peber
  2. Slå æggene ud i en dyb tallerken
  3. Vend flæsket først i æg, og dernæst i rasp blandingen. Sørg for at du får dækket hele stykket med både æg og rasp.
  4. Smelt margarinen på panden, og lad den bruse af
  5. Når panden er godt varm, og margarinen brunet så steg flæsket gyldent
  6. Serveres med nye kartofler, og persillesovs
Share this Recipe

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *