Stegt flæsk med persillesovs, det kender de fleste. Men stegt flæsk bliver ofte meget tørt, derfor kan man panere det, men det er ikke for folk på kur. Resultatet derimod, det bliver ekstremt lækkert. Du skal dog ikke bruge det flæsk du finder i køledisken på supermarkedet, det er for dårlig kvalitet. Gør dig selv den tjeneste, og gå til slagteren og få en god kvalitet. Det behøver ikke være dyrt, hos min slagter får man 10 skiver til 55 kroner. Det er godt og vel 800 gram, og kun lidt dyrere end i supermarkedet. Nyd det sammen med nye kartofler, og persillesovs.
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
- Bland rasp, salt og peber
- Slå æggene ud i en dyb tallerken
- Vend flæsket først i æg, og dernæst i rasp blandingen. Sørg for at du får dækket hele stykket med både æg og rasp.
- Smelt margarinen på panden, og lad den bruse af
- Når panden er godt varm, og margarinen brunet så steg flæsket gyldent
Del denne opskrift