Kylling på dåse er en af de klassiske weber opskrifter. Den bliver utroligt sprød, og meget mør. Du kan altid eksperimentere med hvilke krydderier du vil bruge.
Læs mere »Blog Archives
Paneret flæsk
Stegt flæsk med persillesovs, det kender de fleste. Men stegt flæsk bliver ofte meget tørt, derfor kan man panere det, men det er ikke for folk på kur. Resultatet derimod, det bliver ekstremt lækkert. Du skal dog ikke bruge det flæsk du finder i køledisken på supermarkedet, det er for dårlig kvalitet. Gør dig selv den tjeneste, og gå til …
Læs mere »Chokoladeroulade
Lækker, hurtig og nem chokoladeroulade som smager rigtigt godt. Du kan selv variere fyldet, det behøver ikke være vaniliecreme, du kan også prøve at piske en creme med friske bær, eller kom små chokoladestykker i cremen. Det er helt op til dig.
Læs mere »Jordbærsalat
Lækker og frisk jordbærsalat til de varme sommerdage. Denne salat er helt perfekt til det grillede kød, eller hvis i får gæster. Den er nem at lave, og smager himmelsk.
Læs mere »Hjemmebagte flutes
Her en nem og hurtig opskrift på lækre hjemmebagte flutes, om det så er til suppen, eller bare som tilbehør til kødet. Det er helt op til dig.
Læs mere »Paleo tærte
Lækker sprød tærte i paleo stil
Læs mere »Æbleflæsk
Lækker opskrift på æbleflæsk, her lavet med bacon i tykke skiver fra slagteren, i stedet for det almindelige flæsk fra supermarkedet. Det giver retten et helt nyt pift. Beregn 2-3 skiver pr. person hvis det er til en frokost ret, lidt mere hvis det er til middag.
Læs mere »Tortellini med Portobello og ostesauce
Opskrift på tortellini med lækre portobello svampe og en fyldig ostesauce.
Læs mere »Torskerognsmousse
Opskrift på herlig mousse, bare med torskerogn her istedet for som det plejer at være, men laks. Serveres med ristede tynde skiver rugbrød. eller hvidt brød.
Læs mere »Tarteletter med høns i asparges
Gammel opskrift, på lækre smagsfyldte tarteletter med saftigt kyllingkød i god og kraftfuld aspargessovs.
Læs mere »