Blog Archives

Kylling på dåse

Kylling på dåse er en af de klassiske weber opskrifter. Den bliver utroligt sprød, og meget mør. Du kan altid eksperimentere med hvilke krydderier du vil bruge.

Læs mere »

Paneret flæsk

Stegt flæsk med persillesovs, det kender de fleste. Men stegt flæsk bliver ofte meget tørt, derfor kan man panere det, men det er ikke for folk på kur. Resultatet derimod, det bliver ekstremt lækkert. Du skal dog ikke bruge det flæsk du finder i køledisken på supermarkedet, det er for dårlig kvalitet. Gør dig selv den tjeneste, og gå til …

Læs mere »

Chokoladeroulade

Lækker, hurtig og nem chokoladeroulade som smager rigtigt godt. Du kan selv variere fyldet, det behøver ikke være vaniliecreme, du kan også prøve at piske en creme med friske bær, eller kom små chokoladestykker i cremen. Det er helt op til dig.

Læs mere »

Jordbærsalat

Lækker og frisk jordbærsalat til de varme sommerdage. Denne salat er helt perfekt til det grillede kød, eller hvis i får gæster. Den er nem at lave, og smager himmelsk.

Læs mere »

Hjemmebagte flutes

Her en nem og hurtig opskrift på lækre hjemmebagte flutes, om det så er til suppen, eller bare som tilbehør til kødet. Det er helt op til dig.

Læs mere »

Æbleflæsk

Lækker opskrift på æbleflæsk, her lavet med bacon i tykke skiver fra slagteren, i stedet for det almindelige flæsk fra supermarkedet. Det giver retten et helt nyt pift. Beregn 2-3 skiver pr. person hvis det er til en frokost ret, lidt mere hvis det er til middag.

Læs mere »

Torskerognsmousse

Opskrift på herlig mousse, bare med torskerogn her istedet for som det plejer at være, men laks. Serveres med ristede tynde skiver rugbrød. eller hvidt brød.

Læs mere »