Pæretærte

Lækker opskrift på en sprød, sød og nem pæretærte, som jeg kender den fra jeg var barn. Serveres lun, og med kold flødeskum eller vanillecreme.

Pæretærte
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Friske pære, og sprød bund
Servings
1 tærte
Cook Time Passive Time
30 minutter 1 time
Servings
1 tærte
Cook Time Passive Time
30 minutter 1 time
Pæretærte
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Friske pære, og sprød bund
Servings
1 tærte
Cook Time Passive Time
30 minutter 1 time
Servings
1 tærte
Cook Time Passive Time
30 minutter 1 time
Ingredients
Servings: tærte
Instructions
  1. Smuldr smørret ned i melet.
  2. Bland det med sukker, ingefær og vanille.
  3. Tilsæt æg og vand, og saml dejen og sæt den på køl i mindst en time.
  4. Tænd ovnen på 200 grader.
  5. Skræl pærerne og skær dem i halve, og tag kernehuset ud.
  6. Tag en tærteform (ca. 23 cm i diameter) og smør den godt.
  7. Del dejen i to, og rul hver del ud så så den passer til formen.
  8. Kom den ene del i bunden og sørg for at presse dejen op langs kanten.
  9. Læg pærerne i formen med den buede side opad, sørg for at få dem lagt så tæt som muligt.
  10. Tag den anden del dej, og læg over pærerne som låg.
  11. Sørg for at få lukket siderne.
  12. Pensles med vand, og drysses med perlesukker.
  13. Bages i ovnen ved 200 grader i cirka 40 minutter.
  14. Serveres med kold flødeskum.
Share this Recipe

Se også

Æbletærte med kanel

Herlig og lækker opskrift på en æbletærte med kanel. Serveres varm, med is, eller creme …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *