Ostesovs / ostesauce

Nem opskrift på en mild ostesovs, der går godt til for eksempel pasta og fisk.

Ostesovs / ostesauce
Stem: 11
Bedømmelse: 3.18
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Ostesovs - min lillebror spiser den til pasta, uden nogen former for tilbehør. Men kan også bruges til fisk.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Ostesovs / ostesauce
Stem: 11
Bedømmelse: 3.18
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Ostesovs - min lillebror spiser den til pasta, uden nogen former for tilbehør. Men kan også bruges til fisk.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Skær osten i mindre tern.
  2. Pisk mel og mælk sammen i en gryde.
  3. Tilsæt smørret og bring sovsen til kogepunktet under konstant omrøring.
  4. Skru ned for varmen, og bland osten i sovsen, og lad den stå og simre i 10 minutter.
  5. Rør i sovsen jævnligt.
  6. Smages til med salt og peber, og serveres straks
Del denne opskrift

Se også

Veloutesovs / Veloute sauce

Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange …

2 Kommentarer

  1. Rigtig god til torsk i ovnen og båndpasta med citronsaft på.

  2. Kan ikke få den lavet uden at den skiller, prøvede for 6.gang uden mælk og der smagte den rigtig godt og var en del nemmere (uden mel)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.