Nem opskrift på en mild ostesovs, der går godt til for eksempel pasta og fisk.
Ostesovs / ostesauce
Stem: 11
Bedømmelse: 3.18
Dig:
Bedøm denne opskrift
|
Print Recipe
|
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
|
Ostesovs - min lillebror spiser den til pasta, uden nogen former for tilbehør. Men kan også bruges til fisk.
Antal personer |
4 personer |
Tilberedningstid |
20 minutter |
Antal personer |
4 personer |
|
Tilberedningstid |
20 minutter |
|
|
|
Ostesovs / ostesauce
Stem: 11
Bedømmelse: 3.18
Dig:
Bedøm denne opskrift
|
Print Recipe
|
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
|
Ostesovs - min lillebror spiser den til pasta, uden nogen former for tilbehør. Men kan også bruges til fisk.
Antal personer |
4 personer |
Tilberedningstid |
20 minutter |
Antal personer |
4 personer |
|
Tilberedningstid |
20 minutter |
|
|
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
Skær osten i mindre tern.
Pisk mel og mælk sammen i en gryde.
Tilsæt smørret og bring sovsen til kogepunktet under konstant omrøring.
Skru ned for varmen, og bland osten i sovsen, og lad den stå og simre i 10 minutter.
-
Smages til med salt og peber, og serveres straks
Rigtig god til torsk i ovnen og båndpasta med citronsaft på.
Kan ikke få den lavet uden at den skiller, prøvede for 6.gang uden mælk og der smagte den rigtig godt og var en del nemmere (uden mel)