Oregano og frisk tomatsovs
Oregano og friske tomater, hvad er der ikke at lide.
Antal personer Forberedelses tid
2personer 5minutter
Tilberedningstid Ventetid
5minutter 10minutter
Antal personer Forberedelses tid
2personer 5minutter
Tilberedningstid Ventetid
5minutter 10minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Sæt ovnen til 180 grader
  2. Skyl og hak oreganoen groft
  3. Skær tomaterne i halve, og læg dem i en skål sammen med oregano og 1 spsk af olivenolien. Drys med lidt salt og bland det godt.
  4. Beklæd en bradepande med bagepapir, og læg tomaterne på bradepanden.
  5. Bag tomaterne i ovnen i 8-10 minutter, indtil stort set alt væsken er fordampet.
  6. Hæld tomaterne i en skål, sammen med den sidste spiseskefuld af olivenolien og smag til med salt.
  7. Rør tomaterne godt, indtil du får en ensartet sovs.