Oregano og frisk tomatsovs

Lækker opskrift på en tomatsovs lavet af friske tomater og oregano. Hurtig og nem.

Oregano og frisk tomatsovs
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Oregano og friske tomater, hvad er der ikke at lide.
Servings Prep Time
2 personer 5 minutter
Cook Time Passive Time
5 minutter 10 minutter
Servings Prep Time
2 personer 5 minutter
Cook Time Passive Time
5 minutter 10 minutter
Oregano og frisk tomatsovs
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Oregano og friske tomater, hvad er der ikke at lide.
Servings Prep Time
2 personer 5 minutter
Cook Time Passive Time
5 minutter 10 minutter
Servings Prep Time
2 personer 5 minutter
Cook Time Passive Time
5 minutter 10 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Sæt ovnen til 180 grader
  2. Skyl og hak oreganoen groft
  3. Skær tomaterne i halve, og læg dem i en skål sammen med oregano og 1 spsk af olivenolien. Drys med lidt salt og bland det godt.
  4. Beklæd en bradepande med bagepapir, og læg tomaterne på bradepanden.
  5. Bag tomaterne i ovnen i 8-10 minutter, indtil stort set alt væsken er fordampet.
  6. Hæld tomaterne i en skål, sammen med den sidste spiseskefuld af olivenolien og smag til med salt.
  7. Rør tomaterne godt, indtil du får en ensartet sovs.
Share this Recipe

Se også

Tomatsovs

Frisk, lækker opskrift på en tomatsovs, der med lidt tvist sagtens kan bruges til meget …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *