Lækker opskrift på en tomatsovs lavet af friske tomater og oregano. Hurtig og nem. Går rigtig godt til pizza og pasta!
Oregano og frisk tomatsovs
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
|
Print Recipe
|
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
|
Oregano og friske tomater, hvad er der ikke at lide.
Antal personer |
Forberedelses tid |
2 personer |
5 minutter |
Tilberedningstid |
Ventetid |
5 minutter |
10 minutter |
Antal personer |
Forberedelses tid |
2 personer |
5 minutter |
|
Tilberedningstid |
Ventetid |
5 minutter |
10 minutter |
|
|
|
Oregano og frisk tomatsovs
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
|
Print Recipe
|
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
|
Oregano og friske tomater, hvad er der ikke at lide.
Antal personer |
Forberedelses tid |
2 personer |
5 minutter |
Tilberedningstid |
Ventetid |
5 minutter |
10 minutter |
Antal personer |
Forberedelses tid |
2 personer |
5 minutter |
|
Tilberedningstid |
Ventetid |
5 minutter |
10 minutter |
|
|
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
-
Skyl og hak oreganoen groft
Skær tomaterne i halve, og læg dem i en skål sammen med oregano og 1 spsk af olivenolien. Drys med lidt salt og bland det godt.
Beklæd en bradepande med bagepapir, og læg tomaterne på bradepanden.
Bag tomaterne i ovnen i 8-10 minutter, indtil stort set alt væsken er fordampet.
Hæld tomaterne i en skål, sammen med den sidste spiseskefuld af olivenolien og smag til med salt.
Rør tomaterne godt, indtil du får en ensartet sovs.