Oregano og frisk tomatsovs

Lækker opskrift på en tomatsovs lavet af friske tomater og oregano. Hurtig og nem. Går rigtig godt til pizza og pasta!

Oregano og frisk tomatsovs
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Oregano og friske tomater, hvad er der ikke at lide.
Antal personer Forberedelses tid
2 personer 5 minutter
Tilberedningstid Ventetid
5 minutter 10 minutter
Antal personer Forberedelses tid
2 personer 5 minutter
Tilberedningstid Ventetid
5 minutter 10 minutter
Oregano og frisk tomatsovs
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Oregano og friske tomater, hvad er der ikke at lide.
Antal personer Forberedelses tid
2 personer 5 minutter
Tilberedningstid Ventetid
5 minutter 10 minutter
Antal personer Forberedelses tid
2 personer 5 minutter
Tilberedningstid Ventetid
5 minutter 10 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Sæt ovnen til 180 grader
  2. Skyl og hak oreganoen groft
  3. Skær tomaterne i halve, og læg dem i en skål sammen med oregano og 1 spsk af olivenolien. Drys med lidt salt og bland det godt.
  4. Beklæd en bradepande med bagepapir, og læg tomaterne på bradepanden.
  5. Bag tomaterne i ovnen i 8-10 minutter, indtil stort set alt væsken er fordampet.
  6. Hæld tomaterne i en skål, sammen med den sidste spiseskefuld af olivenolien og smag til med salt.
  7. Rør tomaterne godt, indtil du får en ensartet sovs.
Del denne opskrift

Se også

Tomatsovs

Frisk, lækker opskrift på en tomatsovs, der med lidt tvist sagtens kan bruges til meget …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.