Muslinger i flødesovs

Lækker opskrift på en gang store muslinger i en cremet flødesovs. Server disse enten som hovedret, eller som forret. Som forret kan du vælge at servere dem uden tilbehør, hvis du bruger dem som hovedret, kan du servere dem med løse ris.

Muslinger i flødesovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Er du til muslinger, så prøv denne opskrift med fløde.
Antal personer
4 personer
Antal personer
4 personer
Muslinger i flødesovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Er du til muslinger, så prøv denne opskrift med fløde.
Antal personer
4 personer
Antal personer
4 personer
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Sæt ovnen på 180 grader.
  2. Tag nænsomt kødet ud af muslingerne, uden at ødelægge skallen, da vi skal bruge denne senere
  3. Vask skallerne grundigt, både indvendigt og udvendigt. Brug en blød svamp, og pas på ikke at ødelægge skallen.
  4. Rør smørret og olien sammen indtil du opnår en ensartet konsistens.
  5. Tilsæt saften fra en lime.
  6. Hak persillen fint.
  7. Pil og hak hvidløget.
  8. Tag bladene fra et par kviste frisk timian.
  9. Tilsæt limesaft, persille, timian og hvidløg til smørret og olien sammen med lidt salt og peber.
  10. Bland det hele godt sammen.
  11. Sæt muslingeskallerne på en bagplade. Du kan med fordel lave en lille sølvpapirskugle at sætte dem på, således at de bliver holdt lige. Dette for at forhinde skallerne i at stå skævt, og dermed at flødesovsen render ud af skallen senere.
  12. Kom muslingekødet tilbage i skallen.
  13. Put en teskefuld eller to af flødeblandingen over muslingerne.
  14. Riv osten fint.
  15. Kom lidt ost ud over hver muslingeskal.
  16. Sæt muslingerne øverst i ovnen i 8-10 minutter
  17. Serveres med ris eller uden hvis det er til en forret.
Del denne opskrift

Se også

Fyldte peberfrugter med tomatsovs

Fyldte peberfrugter med ris og oksekød er nemme og sunde at lave, og det at …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.