Mumse kage
Lækker og svampet chokoladekage
Prep Time
10minutter
Cook Time
35 minutter
Prep Time
10minutter
Cook Time
35 minutter
Ingredients
Kage
Glasur
Instructions
  1. Tænd ovnen på 170 grader
  2. Smelt smørret i en lille gryde
  3. Bland de tørre dele, og sigt dem ned i en skål
  4. Hæld det smeltede smør ved, sammen med vandet, og ægget
  5. Rør det hele sammen med en el-pisker
  6. Hak chokoladen groft og kom den i dejen
  7. Hæld dejen i en bradepande på ca. 23 x 33 cm. Hvis du laver dobbelt portion, så passer det med en bradepande til ovnen
  8. Bages på næst nederste rille i ovnen ca. 35 minutter
  9. Kagen skal være lidt klæg og svampet når du stikker i den
  10. Glasur: Kakao, flormelis, blødt smør, kanel og varm mælk blandes, så den er tyk og smøres på når kagen er kold.