Mumse kage

Mumse kage
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker og svampet chokoladekage
Prep Time
10 minutter
Cook Time
35 minutter
Prep Time
10 minutter
Cook Time
35 minutter
Mumse kage
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker og svampet chokoladekage
Prep Time
10 minutter
Cook Time
35 minutter
Prep Time
10 minutter
Cook Time
35 minutter
Ingredients
Kage
Glasur
Servings:
Instructions
  1. Tænd ovnen på 170 grader
  2. Smelt smørret i en lille gryde
  3. Bland de tørre dele, og sigt dem ned i en skål
  4. Hæld det smeltede smør ved, sammen med vandet, og ægget
  5. Rør det hele sammen med en el-pisker
  6. Hak chokoladen groft og kom den i dejen
  7. Hæld dejen i en bradepande på ca. 23 x 33 cm. Hvis du laver dobbelt portion, så passer det med en bradepande til ovnen
  8. Bages på næst nederste rille i ovnen ca. 35 minutter
  9. Kagen skal være lidt klæg og svampet når du stikker i den
  10. Glasur: Kakao, flormelis, blødt smør, kanel og varm mælk blandes, så den er tyk og smøres på når kagen er kold.
Share this Recipe

Check Also

Chokolade fondant med hindbær

Himmelsk opskrift på en lækker chokoladefondant, der er nemt at lave, og som smager himmelsk. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *