Mornaysauce/Mornaysovs

Opskriften på den helt klassiske ostesovs. Passer rigtigt godt til pastaretter og fisk.

Mornaysauce/Mornaysovs
Stem: 3
Bedømmelse: 4
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Opskriften på den helt klassiske ostesovs. Passer rigtigt godt til pastaretter og fisk.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Mornaysauce/Mornaysovs
Stem: 3
Bedømmelse: 4
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Opskriften på den helt klassiske ostesovs. Passer rigtigt godt til pastaretter og fisk.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Smelt smør i en lille gryde under svag varme.
  2. Rør mel i og lad den bage lidt.
  3. Tilsæt mælken under konstant omrøring. Tilsæt hellere for lidt af gangen, end for meget.
  4. Skru op for varmen, og rør godt. Sørg for at den ikke brænder på, men den skal dog næsten op og koge.
  5. Tilsæt osten og lad den smelte sammen med sovsen.
  6. Smages til med salt, peber og revet muskatnød.
Del denne opskrift

Se også

Veloutesovs / Veloute sauce

Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.