Mornaysauce/Mornaysovs

Opskriften på den helt klassiske ostesovs. Passer rigtigt godt til pastaretter og fisk.

Mornaysauce/Mornaysovs
Votes: 3
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Opskriften på den helt klassiske ostesovs. Passer rigtigt godt til pastaretter og fisk.
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Mornaysauce/Mornaysovs
Votes: 3
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Opskriften på den helt klassiske ostesovs. Passer rigtigt godt til pastaretter og fisk.
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Smelt smør i en lille gryde under svag varme.
  2. Rør mel i og lad den bage lidt.
  3. Tilsæt mælken under konstant omrøring. Tilsæt hellere for lidt af gangen, end for meget.
  4. Skru op for varmen, og rør godt. Sørg for at den ikke brænder på, men den skal dog næsten op og koge.
  5. Tilsæt osten og lad den smelte sammen med sovsen.
  6. Smages til med salt, peber og revet muskatnød.
Share this Recipe

Se også

Veloutesovs / Veloute sauce

Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *