Mørbrad med bacon og nem tomatsovs.

Jeg havde lige en rest svinemørbrad, og to skiver bacon tilbage, efter en aften hvor grillen havde været tændt. Dette skulle selvfølgelig ikke gå til spilde, så det blev til denne nemme ret.

Mørbrad med bacon og nem tomatsovs.
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Rester af svinemørbrad kan bruges til mange ting.
Servings
1 person
Cook Time
20 minutter
Servings
1 person
Cook Time
20 minutter
Mørbrad med bacon og nem tomatsovs.
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Rester af svinemørbrad kan bruges til mange ting.
Servings
1 person
Cook Time
20 minutter
Servings
1 person
Cook Time
20 minutter
Ingredients
Servings: person
Instructions
  1. Tag baconen og vikle dem rundt om mørbraden.
  2. Steg mørbraden på panden i 5-6 minutter, og huske at vend dem ofte så baconen bliver sprød på alle siderne.
  3. Når mørbraden er stegt, tages den af panden og stilles til at hvile.
  4. Hæld fløde på den varme pande, og lad det bruse af.
  5. Tilsæt tomatpure, og paprika og rør godt rundt.
  6. Lad det simre indtil fløden er tyknet.
  7. Smages til med salt og peber.
Share this Recipe

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *