Jeg havde lige en rest svinemørbrad, og to skiver bacon tilbage, efter en aften hvor grillen havde været tændt. Dette skulle selvfølgelig ikke gå til spilde, så det blev til denne nemme ret.
Ingredienser
- 1 lille dåse tomatpure (70 gram)
- 2 stykker svinemørbrad (eventuelt rester)
- peber
- 2 dl fløde
- 1 teske paprika
- 2 skiver bacon
- salt
Antal personer: person
Instruktioner
- Tag baconen og vikle dem rundt om mørbraden.
- Steg mørbraden på panden i 5-6 minutter, og huske at vend dem ofte så baconen bliver sprød på alle siderne.
- Når mørbraden er stegt, tages den af panden og stilles til at hvile.
- Hæld fløde på den varme pande, og lad det bruse af.
- Tilsæt tomatpure, og paprika og rør godt rundt.
- Lad det simre indtil fløden er tyknet.
- Smages til med salt og peber.
Del denne opskrift