En opskrift på en moderne udgave af den klassiske rejecocktail. Her serveret i halve advocadoer. Passer godt som erstatning for den klassiske rejecocktail på fx. nytårsbordet.
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
- Kom rejerne i en lille gryde, og dæk dem kun lige med vand.
- Bring vandet i kog, og lad rejerne koge 3 minutter indtil de er lyserøde.
- Hæld vandet fra rejerne og skyl dem under koldt vand.
- Pil rejerne og skær dem i mundrette stykker.
- Hak løg, chili og tomaterne fint.
- Mix alle de øvrige ingredienser sammen i en skål, og lad det hvile overdækket i et køleskab i 2 timer.
- Tilsæt rejerne til de øvrige ting og vend dem forsigtigt sammen.
- Smages til med salt, peber og koriander.
- Skær advokadoerne i halve, og fjern stenen.
- Fordel rejecocktailen ud på de halve advokadoer, og give det et stænk af lime og server dem straks.
Del denne opskrift