Moderne rejecocktail

En opskrift på en moderne udgave af den klassiske rejecocktail. Her serveret i halve advocadoer. Passer godt som erstatning for den klassiske rejecocktail på fx. nytårsbordet.

Moderne rejecocktail
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækkert alternativ til den traditionelle rejecocktail
Servings
6 personer
Cook Time
20 minuter
Servings
6 personer
Cook Time
20 minuter
Moderne rejecocktail
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækkert alternativ til den traditionelle rejecocktail
Servings
6 personer
Cook Time
20 minuter
Servings
6 personer
Cook Time
20 minuter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Kom rejerne i en lille gryde, og dæk dem kun lige med vand.
  2. Bring vandet i kog, og lad rejerne koge 3 minutter indtil de er lyserøde.
  3. Hæld vandet fra rejerne og skyl dem under koldt vand.
  4. Pil rejerne og skær dem i mundrette stykker.
  5. Hak løg, chili og tomaterne fint.
  6. Mix alle de øvrige ingredienser sammen i en skål, og lad det hvile overdækket i et køleskab i 2 timer.
  7. Tilsæt rejerne til de øvrige ting og vend dem forsigtigt sammen.
  8. Smages til med salt, peber og koriander.
  9. Skær advokadoerne i halve, og fjern stenen.
  10. Fordel rejecocktailen ud på de halve advokadoer, og give det et stænk af lime og server dem straks. 
Share this Recipe

Se også

Mexicansk rejecocktail

Dejlig opskrift på en mexicansk version af en rejecocktail. Her er et glimrende alternativ til …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *