Misosuppe
Lækker misosuppe – ligesom det bliver lavet i japan
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
30minuter
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
30minuter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Bland vandet og dashi pulveret i en gryde og bring det i kog.
  2. Bruger du tørret tang, så lad det koge med i to – tre minutter, hvis det er frisk wakame tang, så behøver du ikke koge det så meget.
  3. Hæld en smule af suppen i en skål, og opløs misopastaen heri.
  4. Skær tofuen i tern, og lad den koge med i et til to minutter.
  5. Skær forårsløget i tynde skiver.
  6. Kom det i suppen og tag den fra varmen.
  7. Rør til sidst det opløste misopasta i suppen.
  8. Er du ikke til tofu, kan du med success benytte kartofler, skaldyr eller fisk i suppen.
  9. Serveres til for eksempel sushi eller som forret for andre japanske retter.