Millionbøf med kartoffelmos

Lækker kraftfuld millionbøf, lige til at servere på en kold vinterdag.

Millionbøf med kartoffelmos
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Servings
4 personer
Servings
4 personer
Millionbøf med kartoffelmos
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Servings
4 personer
Servings
4 personer
Ingredients
Millionbøf
Kartoffelmos
Servings: personer
Instructions
Millionbøf
  1. Skræl løget, og skær det i mindre stykker
  2. Kom lidt olie i en gryde, og steg løg sammen med det hakkede oksekød
  3. Tilsæt fonden
  4. Hæld fløden ved og lad det simre i en lille time.
  5. Jævnes eventuelt med en meljævning eller maizena
  6. Smages til med salt og peber
Kartoffelmos
  1. Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker
  2. Koges indtil kartoflerne er mere end møre. Du behøver ikke salt i gryden.
  3. Hæld vandet fra kartoflerne (kan eventuelt gemmes, og bruges i stedet for mælk)
  4. Kom mælk, smør, salt og peber og lidt revet muskatnød op til kartoflerne, og mos det hele sammen. Brug lidt mere mælk for at afstemme konsistensen af mosen, da det afhænger af blandt andet kartoffelsort, med mere.
Share this Recipe

Check Also

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *