Gammel dansk opskrift på frikadeller med brun sovs, som vor mor lavede dem. Jeg plejer at lave mere end rigeligt, da de sagtens kan bruges dagen efter på et stykke rugbrød.
Læs mere »Middagsretter
Forloren hare med brun sovs
Lækker opskrift på forloren hare med masser af brun sovs, bacon og ribsgele. Forsøg ikke at tælle kalorierne i denne hare.
Læs mere »Flæskesteg med knasende sprøde svær og brun sovs
En god opskrift på flæskesteg med knasende sprøde svær. Kan serveres juleaften, men også gerne i de kolde vinter måneder.
Læs mere »Bøf stroganoff
Ganske hurtig opskrift på Bøf Strogranoff – Serveres med kartoffelmos, ris eller pasta til børnene. Passer perfekt til en varm vinterdag.
Læs mere »Bøf bearnaise
Opskriften der får enhver mand til at falde i svime. En god steak eller bøf, blandet med sprøde pommes frites og en god bearnaisesovs eller som nogle siger – saucebearnaise. Det vende hovedet på selv den mest mætte mand.
Læs mere »Boller i selleri
En variant af den klassiske opskrift på boller i karry, her bliver sovsen blot lavet på selleri i stedet. Dette giver en noget med skarp kant i smagen på sovsen.
Læs mere »Boller i karry
Lækker opskrift på hjemmelavede smagfulde kødboller i karry, der får englene til at synge. Husk at der er stor forskel i styrken på karry, så du skal variere mængden af karry, afhægigt af om du er til stærk eller mindre stærk karrysovs.
Læs mere »Muslinger i flødesovs
Lækker opskrift på en gang store muslinger i en cremet flødesovs. Server disse enten som hovedret, eller som forret. Som forret kan du vælge at servere dem uden tilbehør, hvis du bruger dem som hovedret, kan du servere dem med løse ris.
Læs mere »