Middagsretter

Frikadeller med brun sovs

Gammel dansk opskrift på frikadeller med brun sovs, som vor mor lavede dem. Jeg plejer at lave mere end rigeligt, da de sagtens kan bruges dagen efter på et stykke rugbrød.

Læs mere »

Bøf stroganoff

Ganske hurtig opskrift på Bøf Strogranoff – Serveres med kartoffelmos, ris eller pasta til børnene. Passer perfekt til en varm vinterdag.

Læs mere »

Bøf bearnaise

Opskriften der får enhver mand til at falde i svime. En god steak eller bøf, blandet med sprøde pommes frites og en god bearnaisesovs eller som nogle siger – saucebearnaise. Det vende hovedet på selv den mest mætte mand.

Læs mere »

Boller i selleri

En variant af den klassiske opskrift på boller i karry, her bliver sovsen blot lavet på selleri i stedet. Dette giver en noget med skarp kant i smagen på sovsen.

Læs mere »

Boller i karry

Boller i Karry

Lækker opskrift på hjemmelavede smagfulde kødboller i karry, der får englene til at synge. Husk at der er stor forskel i styrken på karry, så du skal variere mængden af karry, afhægigt af om du er til stærk eller mindre stærk karrysovs.

Læs mere »

Muslinger i flødesovs

Lækker opskrift på en gang store muslinger i en cremet flødesovs. Server disse enten som hovedret, eller som forret. Som forret kan du vælge at servere dem uden tilbehør, hvis du bruger dem som hovedret, kan du servere dem med løse ris.

Læs mere »