Middagsretter

Paneret flæsk

Stegt flæsk med persillesovs, det kender de fleste. Men stegt flæsk bliver ofte meget tørt, derfor kan man panere det, men det er ikke for folk på kur. Resultatet derimod, det bliver ekstremt lækkert. Du skal dog ikke bruge det flæsk du finder i køledisken på supermarkedet, det er for dårlig kvalitet. Gør dig selv den tjeneste, og gå til …

Læs mere »

Æbleflæsk

Lækker opskrift på æbleflæsk, her lavet med bacon i tykke skiver fra slagteren, i stedet for det almindelige flæsk fra supermarkedet. Det giver retten et helt nyt pift. Beregn 2-3 skiver pr. person hvis det er til en frokost ret, lidt mere hvis det er til middag.

Læs mere »

Torskerognsmousse

Opskrift på herlig mousse, bare med torskerogn her istedet for som det plejer at være, men laks. Serveres med ristede tynde skiver rugbrød. eller hvidt brød.

Læs mere »

Stegt flæsk med persillesovs/sauce

Herlig opskrift på en ret der snildt kan spises året rundt, men står sig rigtigt godt i sommeren med de nye kartofler, og den friske persille. Her med flæsket lavet i ovnen, så der ikke er stegefedt i hele huset. Spises bedst med nye kartofler, drysset med persille.

Læs mere »

Skipperlabskovs

Lækker opskrift på en god gang skipperlabskovs. Her lavet med okseinderlår, men kan også laves med svinebov.

Læs mere »