Dejlig opskrift på en mexicansk version af en rejecocktail. Her er et glimrende alternativ til den traditionelle danske rejecocktail, og dets smag af jalapeno’s giver retten lidt bid.
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
- Skær rejerne i 4 stykker, og sæt dem til side.
- Skær advocadoerne, tomaterne og agurken i tern
- Hak løgene og pil kernene fra jalapenoen før begge dele hakkes fint.
- Kombiner de hakkede tomater, agurk, løg, og ca. halvdelen af de friske koriander, jalapeno, lidt peber og halvdelen af rejerne og bland det let sammen.
- Fordel resten af rejerne i bunden af to glas, og kom de hakkede grøntsager ovenpå.
- Bland tomatjiuce og koldt vand og hæld det over grøntsagerne indtil glasset er fyldt.
- Top glasset med friske advocadoer, lidt limesaft og en smule hakkede koriander.
- Sæt glasset på køl indtil det skal serveres.
Del denne opskrift