Mexicansk rejecocktail

Dejlig opskrift på en mexicansk version af en rejecocktail. Her er et glimrende alternativ til den traditionelle danske rejecocktail, og dets smag af jalapeno’s giver retten lidt bid.

Mexicansk rejecocktail
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Prøv den som alternativ til den traditionelle rejecocktail
Servings
2 personer
Cook Time
20 minuter
Servings
2 personer
Cook Time
20 minuter
Mexicansk rejecocktail
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Prøv den som alternativ til den traditionelle rejecocktail
Servings
2 personer
Cook Time
20 minuter
Servings
2 personer
Cook Time
20 minuter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Skær rejerne i 4 stykker, og sæt dem til side.
  2. Skær advocadoerne, tomaterne og agurken i tern
  3. Hak løgene og pil kernene fra jalapenoen før begge dele hakkes fint.
  4. Kombiner de hakkede tomater, agurk, løg, og ca. halvdelen af de friske koriander, jalapeno, lidt peber og halvdelen af rejerne og bland det let sammen.
  5. Fordel resten af rejerne i bunden af to glas, og kom de hakkede grøntsager ovenpå.
  6. Bland tomatjiuce og koldt vand og hæld det over grøntsagerne indtil glasset er fyldt.
  7. Top glasset med friske advocadoer, lidt limesaft og en smule hakkede koriander.
  8. Sæt glasset på køl indtil det skal serveres.
Share this Recipe

Se også

Moderne rejecocktail

En opskrift på en moderne udgave af den klassiske rejecocktail. Her serveret i halve advocadoer. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *