Dejlig opskrift på en mexicansk version af en rejecocktail. Her er et glimrende alternativ til den traditionelle danske rejecocktail, og dets smag af jalapeno’s giver retten lidt bid.
Ingredients
Servings: personer
Instructions
- Skær rejerne i 4 stykker, og sæt dem til side.
- Skær advocadoerne, tomaterne og agurken i tern
- Hak løgene og pil kernene fra jalapenoen før begge dele hakkes fint.
- Kombiner de hakkede tomater, agurk, løg, og ca. halvdelen af de friske koriander, jalapeno, lidt peber og halvdelen af rejerne og bland det let sammen.
- Fordel resten af rejerne i bunden af to glas, og kom de hakkede grøntsager ovenpå.
- Bland tomatjiuce og koldt vand og hæld det over grøntsagerne indtil glasset er fyldt.
- Top glasset med friske advocadoer, lidt limesaft og en smule hakkede koriander.
- Sæt glasset på køl indtil det skal serveres.
Share this Recipe