Marinerede sild, hjemmelavede

Marinerede sild hører til på det danske julebord, og her er en helt enkelt opskrift på hjemmelavede marinerede sild. Husk at det tager lang tid at lave en god marineret sild, så start derfor 3-4 dage før du skal bruge dem.

Marinerede sild, hjemmelavede
Stem: 5
Bedømmelse: 4
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Hjemmelavet mad hører bare julebordet til, og sild er ingen undtagelse
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
45 minuter 2 dage
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
45 minuter 2 dage
Marinerede sild, hjemmelavede
Stem: 5
Bedømmelse: 4
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Hjemmelavet mad hører bare julebordet til, og sild er ingen undtagelse
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
45 minuter 2 dage
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
45 minuter 2 dage
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Filleter fisken hvis du har købt den hel.
  2. Sæt filetterne i en skål med vand i køleskabet i mindst 12 timer, allerhelst mindste et døgn. Du må meget gerne skifte vandet flere gange.
  3. Kom eddike, vand, laurbærblade, hvidløg, peberkorn, allehånde, dildfrø, og løg i en gryde og lad det få et kort opkog.
  4. Tilsæt sukkeret lidt af gangen, og smag på lagen ind imellem, og stop hvis den bliver for sød.
  5. Hvis lagen smager godt, så gør de færdige sild det også.
  6. Køl lagen af, og hæld den derefter over silden - Forholdet mellem sild og lage skal gerne være 1:1.
  7. Stil lagen i køleskabet, og lad den trække i mindst 2 dage
Del denne opskrift

Se også

Moderne rejecocktail

En opskrift på en moderne udgave af den klassiske rejecocktail. Her serveret i halve advocadoer. …

En kommentar

  1. Skal de også udvandes, hvis de ikke er købt som spegesild, men som ‘reelle’ sildefileter i bakker – ligesom man køber fx rødspættefileter?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.