Maracuja sovs

Skøn og frisk Maracuja sovs, perfekt til is og andre desserter. Giver det helt rette eksotiske strejf.

Maracuja sovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Skøn og frisk Maracuja sovs, perfekt til is og andre desserter. Giver det helt rette eksotiske strejf.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Maracuja sovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Skøn og frisk Maracuja sovs, perfekt til is og andre desserter. Giver det helt rette eksotiske strejf.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Hæld Maracujasiruppen i en gryde, sammen med appelsinskals og kog det op.
  2. Rør majsstivelsen ud i appelsinsaften, så det har en godt konsistens, og tilsæt i gryden med Maracujasirup.
  3. Lad det hele stå og koge lidt, indtil det tykner.
  4. Tag det af komfuret, og lad det afkøle.
  5. Server til den valgte dessert eller is.
Del denne opskrift

Se også

Karamel-banan sovs

Lækker opskrift på karamelsovs med friske bananstykker. Passer perfekt til pandekager, vafler eller over is. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *