Lys fond/bouillon
Nem og kraftfuld fond til alsidig brug.
Antal personer
4personer
Tilberedningstid Ventetid
20minutter 10 timer
Antal personer
4personer
Tilberedningstid Ventetid
20minutter 10 timer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Skræl alle grønsager, og rengør dem grundig hvorefter du skyller med rent vand.
  2. Kom koldt vand i en stor gryde, og tilsæt benene. Når benene koger, smider du vandet fra gryden ud, og fylder op med rent vand igen.
  3. Skyl benene med koldt vand.
  4. Kom benene i det rene nye vand, og bring det langsomt i kog igen.
  5. Tilsæt grønsagerne, og lad det koge langsomt i 8-10 timer. Fjern fedtet/skummet ca. en gang i timen.
  6. Sigt den færdige fond, for at undgå stykker fra grønsagerne.
  7. Hvis du ikke er tilfreds med smagen, kan du gentage proceduren med nye ben.