Lys fond/bouillon

En velsmagende lys fond der blandt andet kan bruges i Veloute sovsen. Nem at lave, og kraft- og smagsfuld.

Lys fond/bouillon
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Nem og kraftfuld fond til alsidig brug.
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
20 minutter 10 timer
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
20 minutter 10 timer
Lys fond/bouillon
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Nem og kraftfuld fond til alsidig brug.
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
20 minutter 10 timer
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
20 minutter 10 timer
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Skræl alle grønsager, og rengør dem grundig hvorefter du skyller med rent vand.
  2. Kom koldt vand i en stor gryde, og tilsæt benene. Når benene koger, smider du vandet fra gryden ud, og fylder op med rent vand igen.
  3. Skyl benene med koldt vand.
  4. Kom benene i det rene nye vand, og bring det langsomt i kog igen.
  5. Tilsæt grønsagerne, og lad det koge langsomt i 8-10 timer. Fjern fedtet/skummet ca. en gang i timen.
  6. Sigt den færdige fond, for at undgå stykker fra grønsagerne.
  7. Hvis du ikke er tilfreds med smagen, kan du gentage proceduren med nye ben.
Share this Recipe

Se også

Kalkunfond

Opskrift på kalkunfond der kan bruges til de fleste retter med kalkun. Det kan godt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *