Let saltet karamelsovs
Karamelsovs på tube – Nej tak, ikke her… En lækker nem opskrift på en let saltet karamelsovs, som egner sig til den gode hjemmelavede is, eller på en varm nybagt æbletærte.
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
10minutter
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
10minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Lad sukkeret smelte i en tykbundet gryde.
  2. Rør i det, indtil alt sukkeret er smeltet og det antager en let brun farve.
  3. Tilsæt det usaltede smør, og rør rundt indtil det er helt smeltet.
  4. Tilsæt nu fløden, og pisk indtil du får en jævn konsistens.
  5. Rør halvdelen af saltet i og rør det godt ud i sovsen.
  6. Lad sovsen afkøle, og kom det restende salt i.
  7. Kan opbevares i køleskab op til 2 uger.