Laks med kokos-safran sovs
Lækker fisk, i en herlig frisk sovs
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
1time
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
1time
Ingredienser
Instruktioner
Laks
  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Placer laksen i et stort ovnfast fad. Dryp olivenolie over og kryder med spidskommen, salt og peber.
  3. Placer det ovnfastefad i ovnen og steg i 15-20 min eller indtil laksen er færdig.
Kokos-safran sovs
  1. Mens fisken er i ovnen gøres sovsen klar.
  2. I en mellemstor gryde smeltes smørret.
  3. Tilsæt løg og kog i 3 minutter under omrøring.
  4. Tilsæt hvidløg og kog i yderligere 1 minut
  5. Tilsæt kokosmæk, fløde, safran og kylling bouillon. Bring det i kog.
  6. Skru ned for varmen på gryden og lad det simre i 10 min under omrøring.
  7. Hæld sovsen over laksen og server.
  8. Serveres bedst med grøntsager, ris eller kartofler og på en bund af friske grønne asparges.